zwem je fit fysiotherapie in het water in peize

  • Training voor mensen met gewrichtsklachten
  • In het zwembad in Peize
  • Onder begeleiding van een fysiotherapeut
  • Op verzoek met begeleiding van een diëtist

Voel je zo licht als een veertje tijdens het sporten!

De fysiotherapeuten van Kinesis gaan te water voor deze bijzondere serie ‘Zwem je fit’ trainingen. In het zwembad van Peize trainen we vijf keer met een groep.

Train de spieren voor sterkere gewrichten

Last van je gewrichten bij het sporten? Dan is bewegen in water ideaal. Doordat de gewrichten ontlast worden kun je juist de spieren trainen die je in het dagelijks leven nodig hebt om pijnvrij te kunnen bewegen. En dat trainen kan gewoon in Peize!

Bijkomend voordeel: gewichtsverlies

Hydrotherapie – zoals therapie in water ook wel genoemd wordt – klinkt misschien als een ontspannende activiteit, maar we gaan er echt voor zorgen dat iedereen lekker aan de slag gaat. De fysiotherapeuten zetten daarvoor een trainingsprogramma op waarbij we ook flink veel calorieën gaan verbranden. Als extra optie kun je voor deze periode ook kiezen voor begeleiding door een diëtist.

Licht sporten met pit

Deze ‘Zwem je fit’ reeks is niet alleen nuttig, maar ook nog eens hartstikke leuk. De enthousiaste therapeuten zullen met steeds andere oefeningen en materialen aan de slag gaan om een uitdagend programma neer te zetten.

Zo ziet het programma eruit

We starten, bij voldoende deelname en als het weer het toelaat, op dinsdagavond 7 mei a.s. en trainen van 20.15 – 21.00 uur. Er is maar beperkt plaats, dus meld je tijdig aan! Je traint in een groep(je). Het ‘Zwem je fit’ programma bestaat uit 5 trainingen. Altijd onder professionele begeleiding.
Eventueel zijn er ook mogelijkheden voor hydrotherapie (fysiotherapie in het water). Bij voldoende deelname starten we op de woensdagochtend van 11.15 – 11.45 uur in Zomerbad Peize.

Locatie en kosten

De trainingen zijn allemaal in het zwembad van Peize. De kosten voor het programma van 5 trainingen zijn 50 euro. Dit is exclusief de kosten van een zwembadkaartje.

Wil je ook begeleiding door een diëtist? Informeer dan gerust naar de meerprijs.

Opgeven voor Zwem je fit

Bel ons of stuur een email om te laten weten dat je graag mee wilt doen aan Zwem je fit.

Aanmelden of overleg met ons 050-5032996