bootcamp Peize buiten training drenthe

Train jij het liefst de hele zomer door en hou je van uitdaging? Dan is onze ZomerBootcamp echt iets voor jou! Je traint op eigen niveau je kracht, conditie en snelheid in de buitenlucht, gezellig in groepsverband. Je start iedere maandag- en/of donderdagavond vanaf onze praktijk in Peize. Verleg je grenzen met deze populaire buitensport!

Wanneer is de ZomerBootcamp?

De ZomerBootcamp trainingen worden iedere maandag- en donderdagavond van 20:00 – 21:00 en vrijdagochtend van 08.30-09.30 gegeven. Onze trainers zoeken de mooiste plekjes van Peize op. Haal alles uit jezelf,  je zult met een voldaan gevoel thuis komen!

Strippenkaart

Speciaal voor jou bieden we een Strippenkaart aan. Wel zo makkelijk. Je betaalt voor vijf trainingen 35 euro en komt wanneer het jou uitkomt. De Strippenkaart is geldig tot en met 31 augustus. Vanaf september hanteren we weer een trainingsperiode van vier maanden waar je je voor kunt opgeven.

Opgeven voor de ZomerBootcamp

Leuk dat je kennis wilt maken met onze training. Bel ons of stuur een email om te laten weten dat je graag mee wilt doen aan de ZomerBootcamp.

Aanmelden of overleg met ons 050-5032996

 

Ervaring met ZomerBootcamp Peize

‘De trainingen van Xander zijn super motiverend!’ – Marian over de ZomerBootcamp Peize.

‘Ik mis het als ik niet ben geweest. Heerlijk om in de zomer door te trainen!’ – Betty over de ZomerBootcamp Peize.