fit challenge afvallen in peize

GOED NIEUWS!

Omdat iedereen zo enthousiast is en wil blijven bewegen, gaan we tot aan de zomervakantie door op de vrijdagochtend. Buitentraining/Bootcamp. Nieuwe instap mogelijk!

  • Trainingsprogramma van 10 weken met oefeningen voor thuis
  • Begin met afvallen onder begeleiding van een fysiotherapeut
  • Speciaal voor 30+ ers
  • Op verzoek met begeleiding door diëtist

De Fit Challenge is een trainingsprogramma met als doel af te vallen en meer te bewegen. Wist je dat 5% gewichtsverlies al zorgt voor veel minder gewicht gerelateerde ziekten en klachten? Leven met een gezond gewicht geeft je energie en laat je stralen. Met deze 10 weekse Fit Challenge heb je een knallende start van een gezond 2019.

De eerste Fit Challenge

Je gaat zelf flink aan de slag met een trainingsprogramma van 10 weken. De eerste training start op 8 januari EN OP 25 januari 2019. Elke week trainen we gezamenlijk op de dinsdagavond! (informeer ook gerust naar evt andere dagen en tijden). Het is het begin van een nieuwe gewoonte: gezond bewegen. Je ontdekt een nieuwe vitaliteit in jezelf en daarmee krijg je ook vaker zin om te gaan sporten.

Na die 10 weken heb je de smaak te pakken. Je kunt dan verder met je eigen oefeningen en bij de trainingen van Kinesis of de sportverenigingen in het dorp.

Wil je all-in? Dan kun je tegen een meerprijs kiezen voor begeleiding van een diëtist.

Zo ziet het programma van de Fit Challenge eruit

De training is op dinsdagavond van 19.30 en 20.30. Op vrijdagochtend (per 25 januari) starten we om 8:30. Je kunt dan een intensieve training verwachten onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten. Je krijgt opbouwende oefeningen om thuis te doen zodat je optimaal kunt werken aan je eigen doelen. We monitoren ook je gewicht gedurende deze 10 weken.

De training is met de hele groep Challengers. Niet alleen wij zijn jouw stok achter de deur, de andere Challengers zijn dat ook.

Lessen en locatie

De trainingen worden gegeven in de sporthal (Hereweg 1a) in Peize.

Over onze instructeurs

Je wordt begeleid door een fysiotherapeut. Je kunt ook kiezen voor begeleiding door een diëtist als extra optie.

Betaling

De kosten voor het hele programma van 10 weken bedragen 100 euro. Voor begeleiding door een diëtist komt daar een meerprijs bij.

Opgeven voor de ‘Fit Challenge’

Bel ons of stuur een e-mail om te laten weten dat je graag mee wilt doen aan de ‘Fit Challenge 2019’.

Aanmelden of overleg met ons 050-5032996