bootcamp Peize buiten training drenthe

  • In eigen tempo conditie en kracht opbouwen
  • Buiten sporten, in eigen dorp
  • Gediplomeerde sportinstructeur of fysiotherapeut
  • Voel je fitter, gespierder en gezonder

Verleg je grenzen met deze populaire buitensport.

Over Bootcamp

Bootcamp bij Kinesis betekent op je eigen niveau rennen, springen en het versterken van je spieren in de buitenlucht. Gezellig in groepsverband train je onder begeleiding van onze fysiotherapeuten die goed letten op techniek en uitvoering. In eigen dorp!

Lessen en locatie

We verzamelen bij de praktijk van Kinesis Fysiotherapie aan het Zuivelplein in Peize. Onze trainers zoeken de mooiste plekjes in het dorp om een uitdagende training te geven. Haal alles uit jezelf, je zult met een voldaan gevoel thuis komen!

Bootcamp training, instructeurs en niveaus

De Bootcamp trainingen worden op de maandag- en donderdagavond van 20:00 – 21:00 gegeven. De trainingen gaan in de vakanties gewoon door!!
Daarnaast, buiten de vakanties, geven we ook Bootcamptraining op de vrijdagochtend van 8:30 – 9:30 (ideaal als je net de kinderen naar school hebt gebracht!). In de zomervakantie van 2020 gaat de vrijdagochtend Bootcamp ook door. Onze enthousiaste Bootcamp trainers Xander, Iris en Anouska staan voor je klaar.
De groep wordt eventueel opgesplitst waardoor de training geschikt is voor elk niveau. Ook beginners kunnen dus de Bootcamp uitdaging aan gaan!

Betaling van de Bootcamp lessen

We werken met betaalperiodes van vier maanden, die (zonder opzegging) automatisch doorlopen. Gedurende de zomermaanden kun je je aanmelding evt. even stop zetten en een strippenkaart aanschaffen. Je vindt de actuele prijzen in het kostenoverzicht.

Opgeven voor de Bootcamp Peize

Leuk dat je kennis wilt maken met onze training. Bel ons of stuur een email om te laten weten dat je graag mee wilt doen aan de Bootcamp.

Aanmelden of overleg met ons 050-5032996

Ervaring met Bootcamp Peize

‘We trainen al onze spieren op een ontzettend leuke manier. En dat lekker buiten en in eigen dorp! Ik kan het iedereen aanraden.’ – Cecile Ruijssenaars over de training van Bootcamp Peize.