wat is podologie peize drenthe voetenklachten therapeut

  • Verbeteren van je gezondheid, welzijn, voedingstoestand waarbij rekening wordt gehouden met persoonlijke wensen en mogelijkheden
  • Gedegen, persoonlijk en up-to-date voedingsadvies
  • Persoonlijke begeleiding

Diëtetiek voor jou

Ben je op zoek naar ondersteuning op het gebied van voeding dan ben je bij ons aan het juiste adres! We werken samen met Voedingsadviesburo Van der Linde. De diëtiste komt op de dinsdag bij ons in de praktijk.

Werkwijze

Na het maken van de afspraak volgt het intake-gesprek. In dit gesprek wordt je persoonlijke situatie doorgenomen met de nadruk op voedingsgewoonten, leefstijl, klachten en verwachtingen. Het eerste gesprek neemt ca. 45/60 minuten in beslag. Na het eerste gesprek ontvang je van ons een uitgebreid verslag / bijbehorend voorbeelddagmenu. Tevens zijn wij verplicht te rapporteren aan je behandeld arts/specialist.
In het tweede gesprek wordt het opgestelde dieet geëvalueerd en eventueel nog aangepast bij eventuele knelpunten. Het tweede gesprek neemt ca. 30 minuten in beslag.
De daarop volgende begeleidende gesprekken duren ca. 15 minuten.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur contact opnemen met 0598 – 432501. Buiten kantooruren kun je een mail sturen naar info@voedingsburovanderlinde.nl

Vergoedingen

Diëtetiek wordt m.i.v. 1 januari 2017 weer vergoed vanuit de basisverzekering. Dit houdt in dat er vanuit de basis verzekering 3 uren per kalenderjaar worden vergoed. Afhankelijk van de diagnose is er wel of geen sprake van een eigen risico. Tevens bestaat de mogelijkheid dat je nog extra uren vergoed kunt krijgen van uit de aanvullende verzekering. Dit is per verzekeraar verschillend. Wij adviseren je je polis goed door te nemen. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden is er op de website van de NVD (Nederlandse Vereniging van Diëtisten) een overzicht per verzekeraar per polis gepubliceerd.